brandstof besparen
Brandstof besparen: Tips Trucs RitAssist.nl.
Er komen steeds meer oplossingen om autos efficiënter in te zetten door ze te delen of door ouderwets te carpoolen. Via initiatieven als Green Wheels en BlaBlaCar wordt brandstof besparen nog eenvoudiger! Brandstof besparen door uw rijgedrag aan te passen.
sticker
Zuinig rijden pagina, tips om brandstof te besparen.
In heel Nederland zouden we jaarlijks 110 miljoen liter brandstof per jaar kunnen besparen. De controles kunnen levensgevaarlijke mankementen aan het licht brengen. Met de juiste bandenspanning rijdt elke auto ook aanmerkelijk comfortabeler door de betere wegligging en een kortere remweg.
werkschoenen s3
Brandstof besparen: slimme rijtips uit de autosport!
Autosport en zuinig rijden. In Formule 1 gelden strikte regels over hoe groot je motor mag zijn en hoeveel brandstof je mag verbruiken per minuut. Het is een uitdagend spel in de autosport om brandstof te besparen, want met zuinig rijden boek je tijdwinst.
amerikaanse koelkast
Maak je auto vandaag nog zuiniger ANWB.
8: Pas je rijstijl aan. Als bestuurder kan je veel doen om brandstof te besparen. Door onderstaande punten toe te passen kun je volgens TU Delft tot 12 procent besparen op brandstof. Ga voorzichtig met het gaspedaal om. Rustig rijden bespaart brandstof.
wasmachine
Brandstof besparen? Bekijk onze brandstof bespaartips! KwikFit.
Na het starten kun je het beste direct gaan rijden. En na het wegrijden kun je het beste, zodra je een autolengte hebt afgelegd, direct doorschakelen naar de 2de versnelling. Je hoort het al: brandstof en dus geld besparen hoeft weinig moeite te kosten.
Zuinig rijden MilieuCentraal.
Door je rijstijl aan te passen aan de techniek van een moderne auto kun je tot 10 procent brandstof besparen. Voor een gemiddelde rijder zowel benzine als diesel betekent dit een jaarlijkse besparing van ongeveer 180 euro; voor bestuurders die veel rijden kan dit oplopen tot 280 euro.
101 manieren om zuiniger te rijden.
Wie te laat kijkt moet hard remmen en kan niet met een gelijkmatig tempo doorrijden. Vóór de afslag kijken betekent harder rijden, sneller reageren en een constant tempo aanhouden en zo benzine besparen! Probeer door een bocht te kijken om te zien wat er aan komt. Wie pas in de bocht een obstakel ziet kan niet op tijd reageren. Wie het eventuele gevaar ziet aankomen kan gas loslaten of juist het constante tempo aanhouden. Stuur de ideale lijn om zo harder door de bocht te gaan zonder onnodige slijtage of onnodig gas geven om na remmen weer op gang te komen. De eerste bestuurder kijkt vooruit groene stippellijn, weet wat te verwachten en handelt daar naar. De tweede bestuurder ziet pas wat zicht in de bocht bevind als het bijna te laat is. In de file is het zaak te blijven rollen. Steeds remmen en dan weer optrekken kost veel meer brandstof dan langzaam voortsukkellen.
Brandstof besparen? Lees onze handige tips!
Lees meer over E10 benzine tanken. Een leuke andere blog met veel tips voor zuinig rijden is markvanprodrive.com. Meer tips tref je ook aan op hetnieuwerijden.nl. Heb je ook goede tips om brandstof te besparen? Plaats ze dan hier in een reactie!

Contacteer ons

Resultaten voor brandstof besparen